Thursday, 10 November 2011

aku tak faham la..tbe tbe je ingat kat dye.. hari ni aku join budak form5 study..yela minggu depan dyeorg dah nak SPM.. penentu mse depan dyeorg.. GOOD LUCK LA KORANG.. buat yg terbaik k... kawan aku ni(fana) bawak boyfie dye.. ala boyfie dye ni umah dekat je dgn umah kwn dye.. tak heran la aku kalau dye join kami semua.. tp ade satu kemusykilan aku iaitu kenape perangai, tulisan, bau badan dye lain sikit la.. tk sama.. tp perangai n tulisan dye memang sme gler.. sebijik mcm dye jugak.. boyfie fana memang malas nak belajar sebab dye baru masuk sek, dye just ambik SPM je.. dye tak sek langsung.. tp bagus la dye sebab nak jugak ambik SPM.. kalau org lain,, tak kan ade nye.. urgghh..
Aku teringat someone ni,, boyfie fana ske jawab exam pkai pen sme mcm someone ni.. dye buat ala kadar je.. dan boyfie fana ni pon tulis tangan kidal sme mcm someone ni.. glerr teringatkan someone ni.. aku duduk diam je.. org tanye kat aku, aku jawab n aku ajar mne yg aku tahu la..
Susah nak lupakan dye.. sebab dye dah banyak buat aku berani dgn laki.. tp kadang kadang je.. kalau tahun depan dye kne turun kelas, memang boring la kelas.. boring gler gler.. shafiq mesti belajar.. sebab dye dah cakap awal awal..yg dye nak berubah.. ok fine, aku pegang katakata dye, tp kalau dye tak tunaikan. memang bengang gler la...tp aku tahu dye, kalau dye ckp memang dye akan buat.. walau mcm mne sekali pon..


Aku kesiankan dyeorang ni sume.. dyeorg sume tak siap kje khusus akaun lg.. aku nak sangat tolong sume org.. nanti aku ajar la tau.. korang rajin rajin la tanye.. kalau tak faham pon tanye... okay.. sampai sini je aku mampu taip.. ngantuk sangat sangat... salam.. MISS & LOVE YOU ALL..

No comments:

Post a Comment