Wednesday, 17 August 2011

Happy Time..:)

salam .. hari ni kan happy sangat sangat sebab aku dapat borak lama dgn org tu ... telah sekian lama kami tak berborak bersama sama kan .. tp tak pe la kan .. kau mesti la suka kan ... untung la ,, sebab dah la hari ni dah birthday kau .. lepas tu dapat plak kol free .. memang ye ... then aku teman kau borak2 ... kte ketawa ... kelakarkan .. hope kte dpt jd kwn mcm dulu dulu ... aku tahu hati kau membuak buak benci kat aku ... yela ,, aku kan banyak kali buat kau sakit hati kan ... sampai kau benci aku n sampai kau dah tak percaya pada perempuan .. hmm tak pe la .. pendirian org kan lain lain .. kte mne tahu kan ...
hmm ... sukar ye utk kau nak lupakan aku .. hehe ... sorry tau aku dtg dgn tiba tiba ... mesti kau tak suka kan .. hmm tak pe la .. aku borak dgn kau sampai panas telinga aku .. hampir 2 jam ye kte borak ... aku dok kat luar sampai kne gigit nyamuk ... habis gatal gatal badan aku ... tapi tak pe la sekejap je gatal gatal ni .. sok dah hilang ... 
lepas tu yg happy sangat sangat EXAM BULAN OGOS dah berakhir ... dah tak de lg ... hehe ... k la nak tido ni ... bai bai ...salam take care tau .. KEPADA ORANG TU `HAPPY BIRTHDAY` ... HOPE KAU PANJANG UMUR n DIMURAHKANREZEKI .. HOPE KAU DAPAT TEMU JODOH KAU YG SEBENAR TAU ... JGN SEDIH SEDIH LAGI TAU ... KALAU SEDIH JUMPA CARI AKU K .. LAGI SATU ,, JGN BAWAK MOTO LAJU LAJU ... BAHAYA !!!!

No comments:

Post a Comment