Monday, 1 August 2011

First Day puasa ..

hari ni kan seronok sangat .. dah la firstday puasa ,, seronok betol la ..
aku pelik dgn CAPIQ ZAINUDDIN ,, langsung x penat .. huhhhh .. dye tu hyper active sangat .. x reti penat .. menyampah aku .. capiq tu kan ,, x renggang tol ngan lawak ea ....pelik pelik .. tapi pape pon ,, memang happening gler la ni ...tapi kan hari kan ,, effa x dtg .. hmm kalau dye ade ,, x tahu la gelagat dye puasa .. hehe.. lepas tu kesian capiq jugak ,, yela mamat x dtg .. dye punye geng .. kesian .. yg daus plak ,, kaki dye sakit .. kesian dye .. kaki dye luka sebab kne batu karang .. kesian kau daus .. nanti aku balutkan kaki kau tau .. hehe
back pada cte kat kelas .. dila kan ,, dye heboh dgn cita-cita dye nak jadi penyanyi .. menang award la ape .. tp kan dila ,, aku hope kau punye cita-cita kau tercapai .. haha.. seronok ye dila .. dan aida plak nak jadi model .. hahahahahaha .. ape-ape je la kan .. lepas tu wak tu BI ,, teacher x reti penat ke ?? walaupun ramai yg tak dtg .. tapi dye nak jugak mengajar .. ishhh ape- ape tah .. biar la kan .. BM plak ,, aku kne tegor dgn cikgu .. bukan tegur ape la kan .. dye tnye ,, mcm mne leh excident .. aku jawab la .. ade kete tu nak reverse .. abg sye nak ngelak alih-alih tergolek la kan .. hehe .. waktu SAINS plak tak ade cikgu .. haha .. dok la lepak ngan group aida ..
x tahu la besok mcm mne .. ramai kot yg tak dtg .. k la .. salam ..

No comments:

Post a Comment