Friday, 12 August 2011

Aku Ingin Kau Menemaniku ...

saat tubuhku lemah tak berdaya
disaat jantungku mulai terasa lemah
Aku inginkan engkau menemaniku
Dan andai kau tahu besarnya cinta ku sebesar dunia..
Saat rambut ku sedang memutih
Disaat aku tak mampu menggenggam lagi
Aku inginkan engkau menemaniku .. dan andai kau tahu luasnya cintaku ,, seluas samudara
Aku ingin engkau selalu menemani hidup dan mati ku
Aku ingin engkau selalu menemani masa tua ku...




Aku rindukan seseorang yg berjauhan dgn aku .. dah lama kte tak contact ... lama kte tak bergurau kan .. aku terlalu rindukan kau ... kembali lah kepada ku ... kau pergi tiada satu kata putus pun .. adakah aku ni masih awek kau ???? ble kau nak lepaskan aku ???? selalunya malam malam kau text aku yg kau nak tido ... sekarang dah tak ada .. aku tahu kat sana terlampau sibuk sampai aku pon kau lupa .. hmmm ... Kau ingat aku lg tak ???? hmpir setahun kau hilang ... hanya Dia saje yg tahu hati n perasaan aku ni ha ... HOPE ORG TU BAHAGIA SANGAT  SANGAT .. BELAJAR RAJIN RAJIN TAU .. JGN KECEWAKAN MAK N AYAH K ...

No comments:

Post a Comment