Tuesday, 23 August 2011

Happening :)

 PETANG:






Pkol 4.30 td lepak dgn capiq,, effa,, n aku je .. kteorg sebenarnye nak buat akaun la kan .. akaun ade keje. kteorg lepak kat depan umah aku la kan .. kat mne lg nak lepak .. situ jela port nye .. hmm .. aku jenis yg tak kesah .. lg pun aku kat rumah tak ade bauat pape pon .. so aku pon on jela aktiviti ni .. 
mereka sume lepak .. capiq suruh ambik gitar .. *capiq niat dah lain .. org buat keje akaun .. ni bantai main gitar .. memang la capiq ni .. hmm .. tak pe .. aku pon bg la pinjam gitar tu .. lgpon dah lame aku tak main gitar .. kadang2 je kot main gitar .. aku rasa aku dah lupa kod2 gitar sume ni .. *jgn pikir pompuan tak boleh main gitar ea .. hhhmmmm




aku kuarkan notebook aku ni ha .. effa pon bwk notebook dye .. dah tu ape lg ,, online FACEBOOK la .. hehe .. memang maked la .. tak lame tu Aiman dtg .. heboh ckp tak dye lepak .. mne la kteorg tahu dye tak keje ... kteorg lepak lame gler ... capiq pon cari kod gitar n lirik lagu dlm internet .. hmm .. dpt la lagu mimpi syakila .. hmm .. bedal la .. tak lame tu plak Imad pon dtg .. ishhh ... meriah betol umah aku ye .. tak pe .. aku ske gler siot ... perghhh .. betol2 gler la .. kteorg hari ni melalak kat dpn umah nyanyi lagu mimpi syakila dgn cinta segi .. memang kelakar la .. tak masok tempo lg dah nynyi .. bedal je .. aleh aleh kteorg serius .. menyanyi la .. hmm .. 




k la .. sampai sini je dpt taip n cte .. lotih tangan den ni ha ..:P
















love you korang ... n geng 4A1 ...

Saturday, 20 August 2011

Hei Pujaan Hati

hei pujaan hati apa kabarmu
ku harap kau baik-baik saja
pujaan hati andai kau tahu
ku sangat mencintai dirimu
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
hei pujaan hati setiap malam
aku berdoa kepada sang Tuhan
berharap cintaku jadi kenyataan
agar ku tenang meniti kehidupan
* hei pujaan hati, pujaan hati
pujaan hati, pujaan hati
reff:
mengapa kau tak membalas cintaku
mengapa engkau abaikan rasaku
ataukah mungkin hatimu membeku
hingga kau tak pernah pedulikan aku
cobalah mengerti keadaanku
dan cobalah pahami keinginanku
ku ingin engkau menjadi milikku
lengkapi jalan cerita hidupku
hei pujaan hati, pujaan hati
hei pujaan hati setiap malam
aku berdoa kepada sang Tuhan
berharap cintaku jadi kenyataan
agar ku tenang meniti kehidupan

repeat *, reff
mane kau pergi ??????????????? aku rindu kau sangat sangat .. saat aku melihat gambar kte berdua terasa rindu di hati pada mu .. ape kau buat sekarang ?? mne kau hilangkan diri ... ble kau nak dtg kat aku n ubati hati perasaan aku ni ...? kau janji dgn aku yg kau nak dtg kat sini ... tapi ble ?????????? kata kata kau sume manis je mcm madu tp ble di makan pahit rasa nye ... myb kau kat sana dah ade yg punya .. aku ni terlampau berharap yg kau nak dtg sini .. tp tak pe la .. tu sume bayangan aku je ..hmmmm ..:)
NAZIRAH <3 _ _ _ _ _ _ ...ingat tak kenangan manis kte dulu ...? aku tercucuk ubat nip kat tangan kau sampai bengkak aku kerjakan sebab aku nak kuarkan ubat nip tu .. hahahaha ... lepas tu berkesan kan kan ... kte balik sama sama .. aku takut sangat dgn india laki ble lalu sebelah aku .. kau gelak kan aku .. aku tak tahu npe kau gelak .. hehehe .. hmmm .. ishhh ... kte pegi jalan jalan naik moto aku ... naik hbis minyak moto aku .. kau tarah ... elok elok setengah terus E .. haha ... ptg tu kte jalan jalan .. lepas tu mlm kau ajak lagi jalan jalan .. hmm kelakarkan .. kau bwk aku jalan seluruh taman sampai member member kte tegor .. buat malu je ... mase tu rasa cinta aku kat kau sedang mengembang .. kau berjaya buat aku suka pada laki balik .. tp sekarang berat sangat hati aku nak cari yg lain sebab kau tak penah ucp kan KTE CLASH ... kau tak ckp lg ..tp aku dah anggap kau kwn aku je n kadang kadang boyfie aku .. ehhh entah laaa .. izinkan aku merindui kau ... I MISS YOU SO MUCH ...<3

Wednesday, 17 August 2011

Happy Time..:)

salam .. hari ni kan happy sangat sangat sebab aku dapat borak lama dgn org tu ... telah sekian lama kami tak berborak bersama sama kan .. tp tak pe la kan .. kau mesti la suka kan ... untung la ,, sebab dah la hari ni dah birthday kau .. lepas tu dapat plak kol free .. memang ye ... then aku teman kau borak2 ... kte ketawa ... kelakarkan .. hope kte dpt jd kwn mcm dulu dulu ... aku tahu hati kau membuak buak benci kat aku ... yela ,, aku kan banyak kali buat kau sakit hati kan ... sampai kau benci aku n sampai kau dah tak percaya pada perempuan .. hmm tak pe la .. pendirian org kan lain lain .. kte mne tahu kan ...
hmm ... sukar ye utk kau nak lupakan aku .. hehe ... sorry tau aku dtg dgn tiba tiba ... mesti kau tak suka kan .. hmm tak pe la .. aku borak dgn kau sampai panas telinga aku .. hampir 2 jam ye kte borak ... aku dok kat luar sampai kne gigit nyamuk ... habis gatal gatal badan aku ... tapi tak pe la sekejap je gatal gatal ni .. sok dah hilang ... 
lepas tu yg happy sangat sangat EXAM BULAN OGOS dah berakhir ... dah tak de lg ... hehe ... k la nak tido ni ... bai bai ...salam take care tau .. KEPADA ORANG TU `HAPPY BIRTHDAY` ... HOPE KAU PANJANG UMUR n DIMURAHKANREZEKI .. HOPE KAU DAPAT TEMU JODOH KAU YG SEBENAR TAU ... JGN SEDIH SEDIH LAGI TAU ... KALAU SEDIH JUMPA CARI AKU K .. LAGI SATU ,, JGN BAWAK MOTO LAJU LAJU ... BAHAYA !!!!

Friday, 12 August 2011

Aku Ingin Kau Menemaniku ...

saat tubuhku lemah tak berdaya
disaat jantungku mulai terasa lemah
Aku inginkan engkau menemaniku
Dan andai kau tahu besarnya cinta ku sebesar dunia..
Saat rambut ku sedang memutih
Disaat aku tak mampu menggenggam lagi
Aku inginkan engkau menemaniku .. dan andai kau tahu luasnya cintaku ,, seluas samudara
Aku ingin engkau selalu menemani hidup dan mati ku
Aku ingin engkau selalu menemani masa tua ku...




Aku rindukan seseorang yg berjauhan dgn aku .. dah lama kte tak contact ... lama kte tak bergurau kan .. aku terlalu rindukan kau ... kembali lah kepada ku ... kau pergi tiada satu kata putus pun .. adakah aku ni masih awek kau ???? ble kau nak lepaskan aku ???? selalunya malam malam kau text aku yg kau nak tido ... sekarang dah tak ada .. aku tahu kat sana terlampau sibuk sampai aku pon kau lupa .. hmmm ... Kau ingat aku lg tak ???? hmpir setahun kau hilang ... hanya Dia saje yg tahu hati n perasaan aku ni ha ... HOPE ORG TU BAHAGIA SANGAT  SANGAT .. BELAJAR RAJIN RAJIN TAU .. JGN KECEWAKAN MAK N AYAH K ...

Monday, 8 August 2011

Trouble With Someone

AKU RINDU SENYUMAN ,, KETAWA ,, JALAN2 n MAKAN SAME2 ....
kenape dgn kau ni ??? kau dah lain sangat-sangat semenjak insan yg kau sayang tak ade .... 
aku tahu susah untuk terima semua ni .. aku kesiankan kau .. kalau aku boleh tolong ,, dah lama aku tolong kau ... tapi aku tengok kau dah boleh hadapi semua ni .. ini semua suratan takdir ... kau kne terima semua ni ..WAKE UP LA MY BFF .....!!! kau bff aku,, kalau kau ade pape ,, just bgtau aku la ... aku kesian tengok kau .. aku bukan tak nak pegi sekolah dgn kau ,, tp aku tak nak sebab kau fikir aku nak cepat.. kau kelam kabut .... tahu tak,, tadi aku tunggu kau .. lme tau ... hmmm ,,, tak pe la .. mesti kau fikir yg aku ni tak faham kau ,, itu semua salah ... aku terlebih faham dgn perangai kau .. dah lame kte selami hidup senang dan susah same2 .. ade tak aku SAKITKAN HATI KAU ??? mesti banyak kan .. aku tahu tu ... aku nak mintak maaf kat kau .. AKU SAYANG KAU .. aku nak lepak dgn kau semula .. aku rindu semua tu ... kte lepak kat pondok tu ,, siang ke mlm pondok tu mesti ade org duduk .. tapi sekarang ,, langsung tak ade kan .. banyak kenangan kte kat situ ... kte lepak mkn jajan same2 dgn kak farah,isma n semua la .. kau rindu tak semua tu ??? aku tahu kau rindu semua tu ,, aku pon sekarang ni tak boleh kuar .. lg pon kau pon sibuk kan .. nak uruskan mcm2 masalah ... tahun depan kau dah tak ade .. kau cakap nak pegi TERENGGANU ,, hmmm... kau nak tinggalkan aku ke ? nape plak ? aku ade buat silap ke kat kau ... ? kalau ade ,, maafkan aku .. hari hari aku doakan kau supaya kau tabah hadapi semua ni ... semoga kau dapat tempuh semua ni dgn hati yg tabah .. ni aku nak ucapkan SELAMAT MENDUDUKI PEPERIKSAAN TRIAL SPM !!! 
semoga kau dapat jawab semua soalan dgn tabah dan yakin ... yeahhhhh !!! 

Friday, 5 August 2011

5 hari berpuasa tanpa insan yg tersayang ..:(

Thun ni puasa tanpa seseorg .. rasa lain mcm je .. dulu kalau puasa happy je .. tp kali ni ,, langsung tak ..
aku sedih sebab tahun ni puasa dgn raya tanpa ayh aku .. ni kali pertama dan sampai ble2 la tak raya dgn ayah ..
kalau puasa mcm ni ,, atas meja tu penuh dgn juada berbuka puasa .. lepas ,, heboh bukak radio dengar azan .. hehe .. kelakar la .. tp sekarang ni mimpi je lebih .. hmm ..
OH AYAHKU,,
WAJAHMU KU TERBAYANG,,
POTRETMU KU TATAPI,,
SENYUMMU KU TERBAYANG,,
TAPI KU TAHU,, SEMUA ITU,, TAK AKAN KEMBALI LAGI ...
ayah!!!!! dengarlah rintihan adik .. adik akan doakan ayah agar ayah tenang di sana .. ayah tahu tak ,, ADIK RINDU AYAH .. tahun ni kan adik tak ade mood nk puasa.. adik rindu ,, kte niaga sama sama yah .. kali pertama n kali terakhir ,, ayh meniaga ngan adik .. ayh selalu kupas bawang untuk cik ami .. nak buat mertabak .. lepas tu ,, buka puasa sme sme kat situ .. kemudian ,, kte balik lepas berbuka .. ayah bawak kete,, memang terbaik .. adik suka sangat .. yg paling kelakar ,, ayh buat pusingat maut sampai terhantuk kat pintu .. lepas tu benjol .. ayah gelak kan adik .. hmm .. hehehehe.. ble difikirkan balik kan ,, memang kelakar gler la .. kadang-kadangkan ,, adik rasa ayh dekat dgn adik .. tp sebenarnya tak pun .. ADIK RINDU AYAH SANGAT SANGAT ...

Monday, 1 August 2011

First Day puasa ..

hari ni kan seronok sangat .. dah la firstday puasa ,, seronok betol la ..
aku pelik dgn CAPIQ ZAINUDDIN ,, langsung x penat .. huhhhh .. dye tu hyper active sangat .. x reti penat .. menyampah aku .. capiq tu kan ,, x renggang tol ngan lawak ea ....pelik pelik .. tapi pape pon ,, memang happening gler la ni ...tapi kan hari kan ,, effa x dtg .. hmm kalau dye ade ,, x tahu la gelagat dye puasa .. hehe.. lepas tu kesian capiq jugak ,, yela mamat x dtg .. dye punye geng .. kesian .. yg daus plak ,, kaki dye sakit .. kesian dye .. kaki dye luka sebab kne batu karang .. kesian kau daus .. nanti aku balutkan kaki kau tau .. hehe
back pada cte kat kelas .. dila kan ,, dye heboh dgn cita-cita dye nak jadi penyanyi .. menang award la ape .. tp kan dila ,, aku hope kau punye cita-cita kau tercapai .. haha.. seronok ye dila .. dan aida plak nak jadi model .. hahahahahaha .. ape-ape je la kan .. lepas tu wak tu BI ,, teacher x reti penat ke ?? walaupun ramai yg tak dtg .. tapi dye nak jugak mengajar .. ishhh ape- ape tah .. biar la kan .. BM plak ,, aku kne tegor dgn cikgu .. bukan tegur ape la kan .. dye tnye ,, mcm mne leh excident .. aku jawab la .. ade kete tu nak reverse .. abg sye nak ngelak alih-alih tergolek la kan .. hehe .. waktu SAINS plak tak ade cikgu .. haha .. dok la lepak ngan group aida ..
x tahu la besok mcm mne .. ramai kot yg tak dtg .. k la .. salam ..